Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،  داریوش امانی رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با تاکید بر اینکه از تمامی زوار اربعین درخواست می‌شود که به اطلاعیه‌هایی که از طریق ستاد اربعین صادر می‌شوند، توجه کنند، گفت: در حال حاضر هیچ مرز زمینی برای اربعین باز نیست و تا زمانی که در این خصوص مجوزی صادر نشود ما هیچ اقدامی انجام نخواهیم داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه ما هیچ ثبت نامی برای تور اربعین نداریم، افزود: آخرین خبری که در خصوص اربعین اعلام شده آن است که ایران درخواست داده که تعداد مسافران اربعین از ۳۰ هزار نفر به ۶۰ هزار نفر افزایش یابد که هنوز دولت عراق موافقت رسمی خود را در این خصوص اعلام نکرده است.

امانی بیان کرد: جا به جایی تمامی مسافران تنها از طریق بخش هوایی، آن هم با دستور العمل و شرایطی که ستاد اربعین اعلام می‌کند، خواهد بود.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه اگر گشایشی در تعداد زائران و بحث بازگشایی مرز‌ها اعلام شود به سرعت اقدام و اطلاع رسانی‌ها انجام خواهد شد، افزود: در حال حاضر زائران اربعین به هیچ عنوان به مرز‌ها مراجعه نکنند، چرا که تمام مرز‌های زمینی منتهی به کشور عراق هم از طرف ایران و هم از طرف عراق بسته است.

او تاکید کرد: دولت عراق تاکنون برای بازگشایی مرز‌ها موافقتی اعلام نکرده است؛ بنابراین به هیچ عنوان ما  ثبت نامی در فضای مجازی نداریم و مردم فریب تبلیغات تور‌های اربعین در فضای مجازی را نخورند.

امانی با بیان اینکه ثبت نام این تور‌ها به طور قطع کلاهبرداری است، افزود: اگر قرار باشد دولت عراق موافقتی انجام دهد و یا شرایط جدیدی را اعلام کند، از طریق دستگاه‌های نظارتی و متولی ستاد اربعین به صورت رسمی اعلام می‌شود.

مدیر عامل سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای بیان کرد: مردم به هیچ عنوان به مرز‌های شملچه، مهران، خسروی و چزابه مراجعه نکنند، چرا که تمامی این مرز‌ها بسته هستند و مردم و یا زائران در صورت مراجعه بازگردانده خواهند شد.

امانی یاد آور شد: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای هیچ برنامه برای اعزام زائران به صورت زمینی ندارد.

براساس این گزارش در حال حاضر در بخش هوایی برای جا به جایی زائران ۴۰۰ پرواز سورتی در نظر گرفته شده و پیش فروش تمامی این بلیت‌ها از ۲۸ شهریور ماه با نرخ مصوب ۵ میلیون تومان آغاز می‌شود.

بیشتر بخوانید

مجوزی برای فروش بلیت زمینی سفر‌های اربعین صادر نشده است

پیش از این باقر جوان مدیر کل دفتر حمل و نقل مسافری سازمان راهداری اعلام کرده بود که اگر قرار باشد، فروش بلیت یا پذیرش مسافر داشته باشیم، تنها به صورت گروهی و از طریق سامانه سماح خواهد بود، بنابراین مردم باید منتظر باشند تا ببینند ستاد مرکزی اربعین نحوه اجرای کار را تشریح کند و در صورتی که وظیفه‌ای برعهده ناوگان عمومی جاده‌ای تعریف شود، سازمان راهداری در این باره هماهنگی‌ها را انجام خواهد داد، ولی تاکنون هیچ هماهنگی در این حوزه انجام نشده است.

تا این لحظه که مجوزی برای فروش بلیت اتوبوس و تردد از مرز‌های چهارگانه برای ایام اربعین هنوز صادر نشده است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حمل ونقل سازمان راهداری تور اربعین سازمان راهداری جاده ای مرز ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۷۴۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشنهاد استاندار خوز‌ستان برای صدور گذرنامه اتباع ‌در اربعین

استاندار خوزستان با اشاره به مشکلات رخ داده سال گذشته در زمینه صدور گذرنامه اتباع خارجی در دهلاویه گفت: گذرنامه در استان مبدا که اتباع خارجی مقیم هستند صادر شود تا شاهد بروز ازدحام جمعیت در چذابه نباشیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، علی‌اکبر حسینی محراب استاندار خوزستان در نشست ستاد اربعین حسینی اظهار داشت: امروز کمیته‌های ذیل ستاد اربعین به تشریح گزارش کارهای صورت گرفته پرداختند؛ خوشبختانه اقدامات خوبی صورت گرفته و امیدواریم انجام تمهیدات لازم به همین منوال تداوم داشته باشد.

وی افزود: مباحث اصلی در جلسه امروز در رابطه با حمل و نقل بود با این هدف که زائران بتوانند با سهولت تردد کنند. در بخش راه‌آهن نیاز است در مسیر خرمشهر تا شلمچه ریل باس فراهم شود. همچنین از خرمشهر تا اهواز در زمینه حمل و نقل شرایط باید بهتر شود.

حسینی‌محراب ادامه داد: یکی از پروژه‌های اصلی استان چهار بانده کردن پنجاه کیلومتر از جاده اهواز به خرمشهر است. خوشبختانه بودجه‌های اولیه برای آن در نظر گرفته شده است و طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته بناست امسال به میزان ده کیلومتر از هر دو سوی جاده (جمعا 20 کیلومتر) تعریض و آسفالت شود.

استاندار خوزستان افزود: پیمانکار آن هم در حال حاضر مشغول به کار است اگر چه در سالهای گذشته روند کار با کندی همراه بوده است امیدواریم این مسیر که از شاهراه‌های اصلی ما در اربعین است توسط مسئولان وزارت راه به عنوان یک پروژه ملی با جدیت دنبال شود.

رییس ستاد اربعین حسینی خوزستان ادامه داد: در مسیر طریق الحسین که در واقع جاده اهواز تا چذابه است دو تا سه موضوع باقیمانده است. یک مورد پل حمیدیه است که پیمانکار در حال ساخت آن است. البته این پل برای استفاده زائران به امسال نخواهد رسید. اما امیدواریم کار ساخت آن به سرعت انجام شود.

حسینی محراب افزود: موضوع دیگر پل کمربندی سوسنگرد است که به رفع ترافیک کمک شایانی میکند که در دست پیگیری است. مسأله سوم نیز پل سابله است که ساخته شده است اما جاده منتهی به دو سوی پل باید آسفالت شود که در اربعین مورد استفاده قرار بگیرد.

استاندار خوزستان خاطرنشان کرد: بحث حمل و نقل زائران از مبادی ورودی به استان بسیار حائز اهمیت است که دنبال این هستیم که با تامین اتوبوس، هواپیما و قطار به میزان لازم امکانات مناسبی در اختیار زائران قرار گیرد همچنین بناست برای آن دسته از افرادی که با وسایل شخصی مراجعه می‌کنند چهل هکتار زمین به پارکینگ شلمچه الحاق شود و امیدواریم تسهیلات خوبی همچون سال گذشته برای پارکینگ ها تدارک دیده شود.

حسینی‌محراب گفت: حدود هزار موکب در استان و تعدادی نیز در آن سوی مرز به زائران خدمت رسانی میکنند که از فضل و کرامت این عزیزان صمیمانه قدردانی می‌کنیم و انشاالله با کمترین موانع مستقر شوند و بتوانند به زائران خدمت‌رسانی کنند.

استاندار خوزستان اظهار داشت: مباحث مربوط به آب شرب و ذخیره آن در مخازن شلمچه و چذابه مطرح شد. مخزن آب شرب در چذابه حدود 80 درصد پیشرفت داشته و امیدواریم با کمک سازمان مدیریت و برنامه ریزی در اسرع وقت به بهره‌برداری برسد و چذابه آب پایداری داشته باشد. در شلمچه خوشبختانه مسئله آب شرب پایدار حل شده است.

رئیس ستاد اربعین حسینی خوزستان ادامه داد: در زمینه اتباع خارجی مرز چذابه مشخص شده ‌و در تلاش هستیم مشکلاتی که سال گذشته در زمینه صدور گذرنامه اتباع خارجی در دهلاویه و پادگان ثامن الائمه (ع) رخ داد رفع شود به این صورت که گذرنامه در استان مبدا که اتباع خارجی مقیم است صادر شود تا شاهد بروز ازدحام در چذابه نباشیم.

استاندار خوزستان عنوان کرد: مدیران و دست‌اندرکاران در بخش امنیت، حمل و نقل، بهداشت و درمان، اورژانس و هلال احمر کارهای خوبی انجام داده‌اند از جمله اینکه بیمارستان‌ها و درمانگاه‌های خوبی در مسیر و در دو پایانه مرزی مستقر کردند و امیدواریم با کمکی که ارتش، سپاه و نیروهای مسلح دارند بتوانیم به بهترین شکل این رویداد بزرگ را اجرا کنیم.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • عضو مجلس خبرگان: دشمن از فضای مجازی به عنوان قتلگاه جوانان استفاده می‌کند
  • دشمن برای جوانان فضای مجازی آلوده را تدارک دیده است
  • تصویب «لایحه حفاظت از داده‌های شخصی» در کمیسیون حقوقی دولت
  • ببینید/ ایران از واقعیت تا فضای مجازی
  • تشکیل کمیته‌های مشترک ایران و عراق برای مقابله با اخبار دروغ و جعلی
  • گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانات در جنوب کشور+فیلم
  • گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانت در جنوب کشور+فیلم
  • پیشنهاد استاندار خوز‌ستان برای صدور گذرنامه اتباع ‌در اربعین
  • پرطرفدارترین تیم فوتبال ایران با روایت صفحات مجازی
  • فضای مجازی باید قانون داشته باشد/لزوم قانونمندی پدیده‌های اجتماعی