Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-05@05:09:09 GMT

مرزهای مسافری عراق بسته است

تاریخ انتشار: ۱۱ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۸۴۳۶۳

مرزهای مسافری عراق بسته است

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از مهر، سخنگوی گمرک درباره زمان بازگشایی مرز مسافری عراق گفت: مذاکرات فعلی حول مرزهای تجاری صورت گرفته و مرزهای مسافری بدلیل کرونا اولویت نیست.در همه دنیا این محدویت ها برای مسافران بیشتر از کالاست.

 روح الله لطیفی، سخنگوی گمرک ایران درباره وضعیت مرزهای ایران با عراق، گفت: در بین تمام مرزهای کشور ایران با کشور عراق تنها بخش جاده‌ای مهران، دریایی خرمشهر و ۷ مرز و بازارچه در همسایگی ما که در اقلیم کردستان قرار دارد و در بخش عربی نیست، باز است که این مرزها عبارت است از مرز باشماق، پرویزخان، تمرچین و بازارچه‌های مرزی کیله سردشت، شیخ صله کرمانشاه، شوشمی کرمانشاه و سیرانبند بانه.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: تنها مسافرانی که شرایط خاص دارند مانند کسانی که ویزای خاص دارند، دیپلمات‌ها و خانواده آنها، افرادی که تابعیت یکی از این دو کشور را دارند اما اقامتشان در طرف مقابل است یا بیمارانی که در ایران درمان شده اند و می‌خواهند به عراق برگردند می‌توانند سفر داشته باشند اما در حالت عادی تمام مرزهای مسافری بسته است.

سخنگو گمرک ایران افزود: مرزهای شلمچه، چذابه، سومار و خسروی نیز بسته است اما از مرز خسروی تنها افراد خاص می‌توانند تردد کنند.

لطیفی در پاسخ به این سوال که آیا در ایام محرم و اربعین نیز ممنوعیت سفر به کشور عراق وجود دارد یا خیر، گفت: در حال حاضر مذاکرات، مذاکرات تجاری است چون محدودیت‌ها به تجارت دو کشور آسیب زده است و بحث مسافری خیلی اولویت نبوده است که این طبیعی است چون شرایط خاص ناشی از پاندمی کرونا ادامه دارد و به اتمام نرسیده است. ما هیچ مرز تجاری ای را نبستیم اما در بحث مسافری وقتی پذیرشی از طرف مقابل وجود ندارد، طبیعی است که ما هم پذیرشی نخواهیم داشت.

وی ادامه داد: زمان بازگشایی مرز بستگی به وضعیت کرونا دارد، چون کالا را می‌توان ضد عفونی کرد اما در جایی که ازدحام انسانی وجود باشد، رعایت پرتکل‌های بهداشتی مشکل است. امیدواری شیوع کرونا فروکش کند و این مشکل از بین برود. سلامتی برای همه ما مهم است در همه دنیا این محدویت ها برای مسافران بیشتر از کالاست امیدواریم با فروکش کردن این ویروس رفت و آمد ها به وضعیت سابق بازگردد.

گفتنی است، محدودیت تردد مسافر بین ایران و عراق در حالی است که کمتر از دو ماه دیگر تا ایام محرم مانده است و شیوع ویروس کرونا احتمالاً بر عزاداری‌های هرساله شیعیان جهان در شهر کربلا و نجف سایه خواهند انداخت و حتی ممکن است آئین عزاداری اربعین را که بزرگترین پیاده روی جهان نام گرفته است نیز تحت تأثیر قرار دهد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: عراق گمرک مرز ویروس کرونا قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۸۴۳۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات طرح انسداد مرزهای شرقی/ تمام منطقه دیوارکشی می شود؟

چندی پیش خبری مورد اجرای طرح انسداد مرزهای شرقی کشور منتشر و اعلام شد که بناست دربازه زمانی سه ساله دیوار بتنی چهار متری، سیم خاردار، فنس و جاده اصولی در مرزهای مشترک میان ایران و افغانستان ساخته شود. در همین راستا نیز جانشین فرمانده فراجا توضیحاتی بیشتر از اجرای این طرح را ارائه کرده است.

سردار قاسم رضایی درباره اجرای طرح انسداد مرزهای شرقی گفت: مسئولیت مرزهای کشور با فرماندهی انتظامی است و مرزبانی وظیفه کنترل و مدیریت مرزها را دارد. در بعضی از مرزها مانند مرزهای شمال غربی و مرزهای شرقی، تهدیداتی از آن سوی مرزها وجود دارد که ما با آن مقابله می‌کنیم.

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور ادامه داد: به عنوان مثال حمل و نقل مواد مخدر یا تردد اشرار و حتی نفوذ تروریست ها ممکن است از این مرزها صورت بگیرد. در همین راستا و بنابر درخواست پلیس، مقرر شد انسدادهای فیزیکی در این مرزها ایجاد شود تا کنترل و مدیریت آن ها بهتر صورت گیرد.

رضایی اظهارکرد: بنابراین با مدیریت فراجا و استفاده از نظرات کارشناسی مرزبانی و بودجه‌ای که دولت تامین کرده است، مقرر شد از امکانات مهندسی رزمی ارتش جمهوری اسلامی ایران در ساخت این دیوارها نیز استفاده شود. در صورت نیاز با سپاه پاسداران نیز هماهنگی‌هایی صورت خواهد گرفت و از ظرفیت آنان نیز استفاده خواهیم کرد. در واقع این طرح، طرح پلیس است که ارتش به خاطر داشتن دانش فنی مناسب اجرای آن را بر عهده گرفته است. در مجموع فراجا مسئول تامین امنیت مرزهای کشور است.

وی با بیان اینکه همه منطقه دیوارکشی نخواهد شد؛ افزود: تنها در نقاطی که آسیب پذیری وجود دارد این انسداد فیزیکی ایجاد می‌شود. علاوه بر آن مرزبانان و مرزنشینان غیور ما نیز در تامین امنیت مشارکت دارند. خوشبختانه تجهیزات خوبی نیز برای رصد و پایش مرزها در اختیار فراجا قرار دارد و البته این تجهیزات بیشتر هم خواهد شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • جزئیات طرح جدید برای انسداد مرزهای شرقی
  • جزئیات طرح انسداد مرزهای شرقی/ تمام منطقه دیوارکشی می شود؟
  • دیگر نیازی به پلاک گذر موقت نیست!
  • تشکیل کمیته‌های مشترک ایران و عراق برای مقابله با اخبار دروغ و جعلی
  • باید یک تفاهم بزرگ رسانه‌ای میان ایران و عراق اتفاق بیفتد
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • ادعای وزیر دفاع ترکیه درباره حضور پ ک ک در داخل مرزهای ایران
  • سابقه ایران و عراق در حوزه فرهنگ و ارتباطات درخشان است
  • درخواست فدراسیون تیراندازی عراق از ایران
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد